Азиатски готвач приготвя суши в Кауфланд

 Азиатски готвач приготвя суши в Кауфланд

Обновеният суши щанд в Кауфланд България отвори врати за клиентите на хипермаркета в Банишора с по-голямо разнообразие от първокачествено суши.
За Обенто суши това е най-големият самостоятелен обект, създаден, благодарение на развиващата се от ритейлъра концепция „Магазин в магазина“. Тя отговаря на търсенето на клиентите у нас и на стремежа на компанията да подобрява продуктите и услугите, които предлага на клиентите си. Освен търговската зона с над 21 000 качествени и свежи продукти, частта с наематели предлага широка гама допълнителни стоки и услуги, които превръщат хипермаркетите на компанията в търговски центрове с множество отделни обекти.
Всички майстори на суши в обекта в магазина притежават специални познания, натрупани с опита им в приготвяне на японския специалитет.
Какво суши предпочита българинът? „Сочно суши – най-често с крема сирене и сос“, посочва Валери Василев, собственик на Обенто суши. Той обяснява, че това е тенденция, дошла от Запада. В класическите рецепти японската храна е по-проста, с възможно най-малко подправки и само със соев сос. В Кауфланд Банишора суши се приготвя от главния готвач Зунг Унг, който се грижи за това да спазва суши етикета и да обучава млади таланти в тънкостите на занаята. Унг е категоричен, че традиционното консумиране на суши е винаги с ръце или клечки, уасабито действа като антисептик, а джинджифилът се яде между хапките, за да изчисти небцето от различните вкусове.
Кауфланд България и Обенто предлагат на клиентите си суши специалитети вече близо 3 години, а успехът им се дължи на споделените ценности – отлично качество за клиентите, никакви компромиси по отношение на свежестта на продуктите и висок професионализъм във всеки детайл.

Велин Манов

Подобни публикации