Актуални терапии за оформяне на тяло

 Актуални терапии за оформяне на тяло

Нови процедури за горене на мазнини, оформяне на мускули и премахване на целулит бяха представени на Innovation Medical Aesthetic Forum.
Събитието на медицинска и естетична тематика даде възможност на гостите да научат в детайли за патентована апаратура за мускулна стимулация – Emsculpt NEO, неинвазивна технология за премахване на целулит – Emtone и Emsculpt – неинвазивна технология за повдигане на седалищните части. Терапиите с уредите са напълно безболезнени, безопасни и високо ефективни.
Innovation Medical Aesthetic Forum предизвика интересни дискусии, събуди много въпроси и даде точните отговори. Пълноценното изживяване на специалистите се потвърди с желанието им да участват в демонстрациите, да тестват уредите и да изпитват резултатите от тях директно върху себе си. Естетиците и лекарите споделиха за нестихващото желание на техните пациенти да се подлагат на нови и модерни процедури, които подобряват състоянието им и повлияват добре на физиката им. Именно това е една от основните причини специалистите у нас да следят с такъв интерес световните тенденции, диктуващи клиентските предпочитания.
Innovation Medical Aesthetic Forum се организира от BTL Industries.

Велин Манов

Подобни публикации