Акустични концерти на Графа

 Акустични концерти на Графа

Снимка: Коко Кръстев

Владимир Ампов-Графа и музикантите му ще представят нов акустичен проект “Утре отново” с най-големите хитове на певеца в поредица от четири концерта.
Музиката е изкуство, което се преживява с цялото внимание към мелодията и текста, а в песните на Влади Ампов откриваме богатство от теми, които докосват и не ни оставят безучастни. Атмосферата и версиите, които Графа сътворява предразполагат към взаимство, общуване с езика на музиката и напомнят на онези моменти, в които с приятели на плажа, у дома или на парти пеете, танцувате и се забавлявате с любимите си песни в акомпанимент на кахон, пиано, акустични китари.
В концертите „Утре отново“ Графа ще използва максимално богатството на звука на акустичните инструменти, за да създаде красиви нови версии на големите си хитове и близост с публиката. Сред тях са „Най-щастливият човек“, „Ти грееш“, „Давам всичко за теб“, „Утре отново“, „Химера“, „Ванилия“, както и песни, които не са изпълнявани от много години на живо. Той самият се включва активно и като инструменталист на китара и пиано. Музикантите са Борислав Бояджиев-Борче, Мирослав Иванов, Александър Обретенов и Венцислав Трифонов, които за първи път се включват и като беквокалисти.
Първият концерт е на 11 юни в Античния театър в Пловдив, последван от летните театри в Бургас на 16 юни, Варна на 15 юли и Русе на 16 септември.

Велин Манов

Подобни публикации