Александра Сърчаджиева с покъртителна изповед

 Александра Сърчаджиева с покъртителна изповед

Новият театрален спектакъл „На живо“ е покъртителна и вълнуваща изповед на Александра Сърчаджиева.
Всекидневно тя се бори за правото си на любов, преодолява мъката от личните си загуби и води битки, за да бъде щастлива и да отгледа дъщеря си. И всичко това под безпощадните светлини на прожекторите. Действието се развива в телевизионно студио. Прожекторите светят ярко към основия гост на най-гледаното предаване в ефира – актрисата Александра. Водещата Ева Ходор (в ролята Радена Вълканова) обстрелва Александра с безпощадните си въпроси, докато разговорът не се превръща в дълбока и прочувствена изповед. Една жена разказва бурите на живота си в студиото, докато вечерното небе навън се раздира и ехти от дъжд като потоп.
Текстът на постановката е колаборация между Яна Борисова и Александра Сърчаджиева, която в продължение на няколко месеца ѝ разкрива своя живот. Режисьор на спектакъла е Димитър Коцев-Шошо, сценограф – Никола Тороманов, музиката е на Милен Кукошаров.
„На живо“ ще бъде на 15 юни на откритата сцена във Военната академия в София, на 20 юни в Държавната опера в Бургас и на 21 юни във Фестивалния и конгресен център във Варна.

Велин Манов

Подобни публикации