„Алиса в огледалния свят“ ще радва децата във Велико Търново и София

 „Алиса в огледалния свят“ ще радва децата във Велико Търново и София

Световният мюзикъл „Алиса в огледалния свят“ по романа на Луис Карол ще бъде представен на открито в София и Велико Търново през август.
Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори от „Бон-Бон“ ще запленят с невероятна игра. Редуващите се картини – майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните костюми, оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално без присъствие на нито един голям актьор на сцената.
Мюзикълът „Алиса в огледалния свят“ на композитора Пиърс Чатър Робинсън, по текст и стихове Крис Блекууд, вече 10 години не слиза от сцените на театри по целия свят. Българската му адаптация е един изключително амбициозен и мащабен проект, осъществен благодарение на безграничното въображение на творческия екип, в който участват над 50 деца между 4 и 15 години.
Създадена през 1995 година от Рози Караславова група „Бон-Бон“ е символ на качество, стил и талант. Основната ѝ мисия е да възпитава децата в любов към музиката и изкуството, като създава качествени продукции, които носят наслада на малки и големи.
„Алиса в огледалния свят“ ще бъде на 3 август в Летния театър във Велико Търново и на 9 август в София на сцената на Sofia Summer Fest.

Велин Манов

Подобни публикации