Армин ван Бюрен и Скепта идват на SOLAR PLOVDIV

 Армин ван Бюрен и Скепта идват на SOLAR PLOVDIV

Армин ван Бюрен

Петкратният носител на наградата „Диджей номер 1 в света“ Армин ван Бюрен и британската хип-хоп звезда Скепта ще се качат на сцената на първото издание на фестивала SOLAR PLOVDIV.
В рамките на два дни публиката ще стане свидетел на две събития в различен музикален жанр. В първия ден фестивалът кани Скепта за първия му концерт в България. Във втория ден зрителите ще посрещнат легендата Армин ван Бюрен.
Британският рапър и музикален продуцент Скепта пристига с хитовете, оформили цяла хип-хоп и грайм епоха. Ще звучат хитове като Shutdown, No Security, All Eyes On Me и много други. Преди броени дни организаторите добавиха към програмата на събитието и дългогодишния му диджей Максимум. Oт българска страна ще подгреят oще добре познати диджеи със селекция от американски, европейски и британски парчета в областта на хип-хоп и трап музиката – DJ Dolittle и DJ Steleansky.
Очаква се Армин ван Бюрен да взриви публиката в типичния за него запомнящ се парти стил, който предлага зрелищно шоу и незабравими емоции. Заедно с него ще участват диджеят от германски произход Топик, познат с хита си Breaking Me и Хуан Алварес, един от бившите резиденти на YALTA CLUB.
SOLAR PLOVDIV ще бъде на 15 и 16 юли на Гребната база в Пловдив.

Велин Манов

Подобни публикации