„Бебето“ – нов комедиен хорър сериал в HBO Max

 „Бебето“ – нов комедиен хорър сериал в HBO Max

Оригиналният HBO минисериал в осем епизода „Бебето“ от Сиан Робинс-Грейс и Люси Геймър дебютира в HBO Маx. Комедията на ужасите представя мрачно забавен, суров преглед на майчинството от гледната точка на жена, която не иска да бъде майка.
Комедиантката Мишел Де Суърт влиза в ролята на 38-годишната Наташа, собственик на малък ресторант, която се ядосва, че най-близките й приятелки изведнъж виждат смисъла на живота си само в майчинството – едната има бебе, а другата обявява, че е бременна. В желанието си да избяга от тази тема тя планира уикенд в самотна къща на брега, където неочаквано се оказва с бебе в ръце. В рамките на няколко часа животът ѝ поема рязък завой и той въобще не е свързан с милите моменти на майчинството. Контролиращо, манипулативно, но невероятно сладко, бебето обръща живота на Наташа в сюрреалистично хорър шоу. Докато открива истинския размах на странните неща, които се случват, където присъства бебето, Наташа прави все по-отчаяни опити да се отърве от него. Тя не иска бебе. Но бебето определено я иска.
В сериала участва и Амира Газала като г-жа Ийвс, 70-годишната тайнствена дама, която е прекарала последните петдесет години, живеейки навън в колата си и изглежда е навсякъде, където е бебето. Амбър Грапи е Боби, по-малката сестра на Наташа, която е детски аниматор и мечтата ѝ, познайте, е да бъде родител, да дава любов и да я получава.
Допълнителният актьорски състав включва Патрис Найамбана, като бащата на Наташа Лайл, съпругата на Джереми Айрънс – Шинед Кюсак като майка ѝ Барбара, Шворн Маркс като Магс, комедиантката Айзи Сути като Рита, Таня Рейнолдс като Хелън, Сеян Сарван като Нур, Карл Дейвис като Джак и Дивиан Ладва като Фууз.
Нов епизод на „Бебето“ ще бъде достъпен всеки понеделник.

Велин Манов

Подобни публикации