Белослава и Веско Ешкенази специални гости на Графа

 Белослава и Веско Ешкенази специални гости на Графа

Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Владимир Ампов-Графа на публиката на концерта му във Варна. „Щипка магия“ ще добавят специалните гости Белослава и Веско Ешкенази. Това е третият концерт от акустичната поредица „Утре отново“, която вече вид публиката в Пловдив и Бургас.
Организаторите планират видеозапис на ексклузивното събитие, който да остави спомен за изключителните акустични версии на най-популярните песни на Графа. В концерта Владимир Ампов разкрива още от себе си като артист, защото в голяма част от песните се наслаждаваме не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Към него на сцената ще се присъединят музикантите Борислав Бояджиев-Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.
През последните години Графа реализира два музикални дуета – „Ванилия“, с участието на виртуозния цигулар Веско Ешкенази и „Да“, с магнетичната Белослава. Това е поводът те да бъдат част от дългопланираното събити. Преди дни Владимир Ампов разкри, че подготвят нова песен с Белослава, а премиерата ѝ пред публика ще се състои на настоящия концерт.
Концертът ще бъде на 15 юли в Летния театър във Варна.

Велин Манов

Подобни публикации