Билет до рая с Джулия Робъртс и Джордж Клуни

 Билет до рая с Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Тази есен, когато животът е влязъл в работен ритъм и всички тъгуват за безгрижието на лятото, само в киносалоните, неповторимите звезди на Холивуд – носителите на „Оскар“ Джулия Робъртс и Джордж Клуни отправят неустоимото предложение. Те ще предложат на зрителите да ги придружат на пътешествие до горещо филмово място със забавната романтична комедия „Билет до рая“. Двамата влизат в ролята на бивши съпруг и съпруга, които не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да провалят сватбата на дъщеря си.
Във филма, за да отпразнува завършването си с отличие от университета, Лили (Кейтлин Дивър), заедно с най-добрата си приятелка (Били Лорд), заминава на пътешествие в Бали. Когато младата жена се запознава с местен младеж, тя ненадейно решава да се омъжи за него и е готова да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си, в името на любовта. Но не и ако мама и тате (Робъртс и Клуни) имат какво да кажат по въпроса. Те са твърдо решени, да попречат на Лили да повтори собствените им грешки и са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум, само и само да предотвратят сватбата. Дали обаче ще успеят да изпълнят пъкления си план преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов?
Първият трейлър на Билет до рая разкрива част от трогателна история, хумора, романтиката, забележителните и ужасно забавни актьорски превъплъщения на звездите Джулия Робъртс и Джордж Клуни, както и невероятно красива природа, които ще очароват зрителите пред екрана. Режисиран от Ол Паркър и заснет в Куинсланд, Австралия, филмът ще предложи на зрителите в киносалоните перфектното бягство от есенната реалност.

Велин Манов

Подобни публикации