биТиВи с иновативната система в новините и актуалните предавания

 биТиВи с иновативната система в новините и актуалните предавания

биТиВи като една от водещите медии в България, разчупва традиционния телевизионен модел на еднопосочна комуникация с аудиторията. Телевизията въвежда иновативна система, чрез която ще включи активно мнението на зрителите по актуалните теми и събития от деня, като се допитва до тях директно от екрана.
Зрителите ще имат възможност да се включват в ефира, като дават своето мнение и оценка, сканирайки директно от телевизора си специален QR код, разположен на видно място на екрана. Единственото, което трябва да направят, е да отворят камерата на телефона си и да я насочат към него. След сканирането, той ще ги отведе автоматично до специалната платформа „Холър“ (Holler), в която ще могат да дадат своето мнение и оценка по най-горещите и обсъждани теми от деня.
„Хората искат тяхното мнение да бъде чуто и да изразят своето отношение по актуалните теми и събития от деня. биТиВи предоставя уникалната възможност на зрителите да споделят мнението си и да бъдат част от ефира на актуалните предавания и новините. Ние винаги се стремим да държим жива връзката със зрителите, а сега имаме изключителната възможност да го направим по иновативен начин и да проведем един диалог чрез силата на данните“, коментира Антон Хекимян – директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на биТиВи.
Резултатите от анкетите нямат за цел да послужат за социологически проучвания, а да проследят зрителската нагласа по определена тема. Holler гарантира прозрачност и пълно съответствие с Европейските директиви за защита на личните данни.

Велин Манов

Подобни публикации