Веси Бонева, Прея и Филип Аврамов озвучават „Енканто“

 Веси Бонева, Прея и Филип Аврамов озвучават „Енканто“

Прея

Веси Бонева, Прея и Филип Аврамов дават гласовете си на част от шеметните и колоритни герои в българската версия на анимацията „Енканто“.
За своя 60-и юбилеен пълнометражен анимационен филм, „Дисни“ отвежда зрителите до цветно и изпълнено с много настроение и музика приказно място, наречено Енканто. Там ще се запознаят с магическото семейство Мадригал, чиито членове са надарени със специални дарби – всички, освен 15-годишната Мирабел, която ще открие, че да си обикновен е най-необикновеното нещо.
Веси Бонева е ветеран в озвучаването на емблематични героини от света на „Дисни“. Пукликата я познава като Ана и Бел от световните хитове „Замръзналото кралство“ и игралния „Красавицата и Звяра“. Тя ще говори като младата Мирабел. За своето изпълнение на песента All Of You, родната изпълнителка получи специални поздравления от екипа, който обяви, че българският вариант е „сензационен“ и е най-добрият от всички 33 международни версии.
Певицата Прея озвучава Луиза – трудолюбива и атлетична, надарена със свръхсила и е човекът, който винаги е на линия за тежките задачи.
Филип Аврамов, който притежава сериозен опит и в озвучаването, вдъхва живот на ексцентричния чичо Бруно. В песен актьорът успява да улови същността на комплексния герой – този, който се чувства като аутсайдер, но виждащ добре света, към който винаги е искал да принадлежи.
„Енканто“ от 26 ноември в киносалоните.

Велин Манов

Подобни публикации