Впечатляващи шоу програми в новогодишната нощ по НОВА

 Впечатляващи шоу програми в новогодишната нощ по НОВА

Зрителите на НОВА ще изпратят 2021 година с празнични емоции и забавление за цялото семейство.
През деня те ще могат да се насладят на любими филмови ленти, сред които „Яж, моли се и обичай“, в която героинята на Джулия Робъртс предприема незабравимо духовно пътешествие и приключенията на обикновената тийнейджърка с кралско потекло Мия Термополис в „Дневниците на принцесата“. В новия епизод на „Семейни войни“ водещият Цветомир Иванов ще изпита знанията на две забавни семейства от Перник, които ще дадат всичко от себе си, за да победят.
Новогодишната вечер започва с новогодишния концерт на „Маскираният певец“. В него всички 14 участници от третия сезон на шоуто ще изпълнят любими песни, но този път без маските, зад които криеха своята самоличност. Те ще бъдат в компанията на водещите на шоуто Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков.
Телевизионните зрителите ще имат възможността да се насладят на изключителната „Новогодишна Рачковица“, изпълнена с много музика, смях, подаръци и танци в специалното издание на „Забраненото шоу на Рачков“. Водещият ще посрещне на сцената на шоуто музикалните легенди Васил Найденов и Богдана Карадочева, поп звездите Белослава и Графа, както и попфолк певците Софи Маринова с рапъра Устата, Преслава, Ивана и Стояна. Хуморът ще бъде гарантиран с актьорите Мариус Куркински и Антон Радичев. Шоуто ще бъде открито с пищно огнено шоу от международните артисти от „Палячи“, а Рафи, бендът, танцьорите от Funky Monkeys и всички гости ще посрещнат новата година с наздравици, танци и усмивки.
Тайният концерт от рождения ден на радио и телевизия „THE VOICE TV – 15 години“ ще превземе ефира след получнощ. Най-големите си хитове ще изпълнят 22-ма изпълнители, сред които Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Михаела Маринова, Криско, DARA, Papi Hans, TITA, Дивна, Дара Екимова и други.
Новогодишната програма ще продължи с впечатляващия концерт „Една нощ с Адел“. Талантливата певица ще изпълни едни от най-големите си хитове и част от новите си песни от последния албум „30“ в обсерваторията „Грифит“ в Лос Анджелис след 6-годишна пауза от музикалната сцена.

Велин Манов

Подобни публикации