Време е за края на ерата „Джурасик“

 Време е за края на ерата „Джурасик“

„Джурасик свят: Господство“ нахлува в киносалоните и бележи епичната кулминация на поредицата. Поредица, която по впечатляващ начин възкреси за нов живот величествените мезозойски създания, като завинаги промени историята на киното. А финансовото измрение на успеха е над 5 милиарда долара.
Дългоочакваната мегапродукция обединява две поколения, събирайки на екран героите на звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с тези на ветераните от „Джурасик парк“ Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, и ще отведе зрителите на впечатляващо и спиращо дъха приключение, различно от всичко, което сме виждали от близо 30-годишната поредица до момента.
Освен редица невиждани досега динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специални ефекти „Джурасик свят: Господство“ предлага и вълнуваща и емоционална история, част от която е и връзката между Оуен и велоцираптора Блу – една от основните сюжетни линии на трилогията „Джурасик свят“.
Действието във филма се развива четири години след разрушението на Исла Нублар в „Джурасик парк“: Рухналото кралство и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства – човешките същества или динозаврите?
Начело на „Джурасик свят: Господство“ застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата до момента – „Джурасик свят“. Той е и сценарист, заедно с Емили Кармайкъл. В ролите, освен Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум, влизат Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Си, Б. Д. Уонг, Изабела Сърмън, ДеУанда Уайз, Скот Хейз, Кембъл Скот, Дичън Лакман, Мамоду Ати и други.

Велин Манов

Подобни публикации