Втори сезон на „Примитивно“ в HBO Max

 Втори сезон на „Примитивно“ в HBO Max

Снимка: Adult Swim / HBO Max

Анимационният сериал на Adult Swim и Генди Тартаковски „Първобитно“, който има 5 награди „Еми“, включително за „Изключителна анимационна програма“, се завръща в HBO Max на 22 юли.
„Първобитно“ на аниматора, режисьор и продуцент Генди Тартаковски проследява историята на Спиър (с гласа на Аарон ЛаПланте), пещерен човек в зората на еволюцията и зараждането на невероятното му приятелство с Фанг, динозавър от изчезващ вид. Във втория сезон Спиър и Фанг потеглят на пътуване до нов свят, за да спасят Мира (с гласа на Лаетития Ейдо) от нейните похитители и се натъкват на място, изпълнено с дива бруталност. „Задава се нещо епично! Втори сезон е изпълнен с интензивна енергия и вълнения и когато започне, нищо вече няма да бъде същото“, казва Тартаковски.
В потвърждение на изключително положителните коментари, както от критиците, така и от феновете, първият сезон на „Първобитно“ в момента е от най-гледаните сериали от съдържанието на Adult Swim в платформата HBO Max.
Изпълнен с напрежение, разбито сърце, вълнение, любов и страх, всичко това без почти никакъв диалог, сериалът е оживяла картина, разчитаща единствено на музика и графични изображения, за да разкаже историята на двама неочаквани съюзници, пътуващи през коварни земи. Свързано от обща трагедия, това невероятно приятелство се превръща в единствената надежда за оцеляване в един насилствен първичен свят.
„Първобитно“ е създаден от Генди Татарковски под художествено ръководство на Скот Уилс и с музиката на Тайлър Бейтс.

Велин Манов

Подобни публикации