Двайсет смели мъже и жени в новия „Сървайвър“

 Двайсет смели мъже и жени в новия „Сървайвър“

Броени дни ни делят от приключенското телевизионно риалити „Сървайвър“, в което двайсет смели мъже и жени ще се изправят на ръба на възможностите си. Новият сезон ще премине.под мотото „Скритият идол”.
Сред дивата и екзотична природа на Филипините, участниците ще преживеят тежки изпитания и непредсказуеми обрати. Решени да победят, те ще докажат, че триумфът е въпрос не само на физическа сила, но и на стратегия и находчивост.
Представителите на силния пол, които ще се състезават за най-голямата награда в българския тв ефир от 150 000 лева, се открояват с изключителна издръжливост. Футболистът Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и собственикът на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев ще разчитат на отличната си физическа подготовка, за да стигнат до финала. За оцеляването си в предаването ще се борят и двама амбициозни мъже, посветени на медицината – студентът-болногледач Георги Петков и лекарят Иван Узунов. Във формата с воля и непоколебимост към финала ще напредват също строителният предприемач Илиан Василев, режисьорът Зоран Петровски, продавач-консултантът Милен Кутелов и хотелиерът Пейо Георгиев.
Въпреки че мъжете изглеждат непобедими, жените по нищо не им отстъпват. Много от участничките в новия сезон на приключенското риалити са посветени на спорта – футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова и лекоатлетката Карин Околие. В тежките физически и психически изпитания сред суровите джунгли ще влязат още лекарката Борислава Кръстева, специалистката по маркетинг Александра Петкова, софтуерният инженер Ганка Статева и студентката Анелия Щерева. Авантюристичен дух и стремеж към победа в предаването ще демонстрират и две шампионки – по джиу джитцу Мила Савова и по бодибилдинг Ивана Микова.
Двайсетимата участници ще се впуснат в завладяващ екшън, но на финала ще триумфира само един. В приключението с тях ще бъде популярният актьор и фотограф Владимир Карамазов, който ще бъде водещ. През този сезон феновете на приключенското риалити ще могат да надникнат в „кухнята“ на предаването и да се срещнат отблизо с екипа и участниците чрез победителя в петия сезон на „Survivor“ Ваня Джаферович, който е автор и водещ на епизодите за дигиталните платформи.
Новият сезон на „Сървайвър“ ще започне на 21 февруари по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации