Двуседмичен стрийт фууд фестивал

 Двуседмичен стрийт фууд фестивал

За всички ценители на стрийт фууд изкушенията Кауфланд България започва двуседмичен фестивал на уличната храна.
До 24 юли посетителите на всички хипермаркети от веригата ще могат да се насладят на разнообразие от продукти за приготвяне на бургери, нетрадиционни сандвичи, буритоси, крилца, рецепти от Изтока и много други. Всички продукти, част от фестивала, са с намаления до 45%, като за максимално улеснение на клиента са събрани в специална фестивална брошура – от висококачествено кюфте на атрактивна цена за най-вкусния и оригинален бургер, през свежи зеленчуци и риба, с които могат да направят вкусен веджи или рибен сандвич, до автентични мексикански съставки за апетитно бурито или кесадия.
Всички, които си падат по култовите американските хотдози, могат да се възползват от специалните предложения на вкусни вурстчета в Кауфланд, пухкави хлебчета и ароматна горчица. Към тях те могат да добавят оригинална мексиканска или традиционна чешка бира, които да закупят на промоционална цена. Разнообразните видове хумус и автентичният арабски хляб са сред звездите фестивала. С тях любителите на кулинарните експерименти могат да приготвят собствена интерпретация на ориенталските специалитети и да усетят духа на Близкия изток.
Щандовете на Кауфланд предлагат всичко необходимо, за да могат любителите и на сладките изкушения да си направят вкусни белгийски гофрети, включително и гофретник с незалепващо покритие. За приготвянето на световноизвестния испански десерт чурос всички клиенти на магазините на веригата могат да се възползват от над 20% намаления на брашно, пудра захар и различни видове шоколад.

Велин Манов

Подобни публикации