Десет години RiO Crew

 Десет години RiO Crew

Хип-хоп формацията RiO Crew ще отбележи своите 10 танцови години на сцена със спектакъла Best Of RiO.
Създателите Радостина Точева и Олга Голант са професионалисти, влюбени в работата си и преподаватели с над 11 годишен опит в най-голямото училище по танци в страната – The Center.
RiO Crew са единствените български танцьори представяли страната ни на световното по хип-хоп танци HHI Las Vegas в две поредни години. Хореографирали са изпълнения за множество родни звези, както и за „златните момичета” от олимпийският ни отбор по художествена гимнастика за благотворителна кампания на УНИЦЕФ. През 2022 година получават номинация от сръбските музикални награди за най-добра хореография във видеото на Михаела Филева и Графа „Адженда”.
Танцьорите от RiO Crew имат богата и разнообразна професионална история, включваща множество флашмобове, класове и лагери из цялата страна, спечелени награди от различни състезания, много запомнящи се участия и достигане до финален етап в предавания като „България търси талант”, хореографиране и участие в „Гласът на България”, както и участия във видеоклипове на едни от най-популярните и обичани музикални звезди от родната ни сцена.
RiO Crew е сериозна част от културния живот на младите хора. Формацията води танцови групи за деца и възрастни във Варна и в София и помагат на стотици любители на изкуството да откриват нови приятели и да водят активен начин на живот и да развиват успешно своя талант.
Спектакълът ще представи компилация от най-добрите хореографии, създадени през годините.
Best Of RiO ще се състои на 2 юли в зала 1 на Фестивалния и конгресен Център – Варна.

Велин Манов

Подобни публикации