Джеймс Бонд и семейство Круд в А1 Видеотека през януари

 Джеймс Бонд и семейство Круд в А1 Видеотека през януари

Първият месец на годината носи още вълнуващи филмови изживявания с А1 Видеотека. Двадесет и петият филм от поредицата на Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, продължението на любимия на цялото семейство „Круд 2: Нова епоха“ и увлекателният криминален трилър „Тя няма вина“ са сред новите предложения.
„Смъртта може да почака“ е последната глава от историята на легендарния агент. Джеймс Бонд (Даниел Крейг) се е откъснал от предишния си живот. Това рязко се променя, когато при него идват агентите Феликс Лейтър и Логан Аш, а по-късно и Номи – жената, която го е наследила като агент 007. Те правят всичко по силите си да го убедят да им помогне в най-опасната мисия досега. Бонд поема мисията, свързана със спасяване на човечеството от биологично оръжие с потенциал за пълно разрушение. Това го въвлича в смъртоносна игра с различни врагове, като Луцифер Сафин, изигран от носителя на Оскар Рами Малек, която го кара да се съмнява дори в най-близките си.
За почитателите на анимационните филми отлична възможност да прекарат приятно време пред телевизионния екрана е „Круд 2: Нова епоха“. Преминали през сериозно количество опасности, сред които зъбати зверове и „края на света“, членовете на праисторическото семейство имат нужда от ново място за живеене. Те се отправят на пътешествие в търсене на своя нов дом. Идеалното място обаче се оказва с един съществен недостатък – там вече живее друг. Семейство Круд се натъкват на семейство Хомосапиенс, което ги въвлича в един изцяло нов и непознат свят.
Криминалният трилър „Тя няма вина“ проследява историята на американеца Бил, изигран от Мат Деймън. Той изоставя щата Оклахома, за да замине за Франция, където дъщеря му е обвинена за убийството на своя приятелка. Двамата са отчуждени един от друг, но като всеки родител той прави всичко по силите си, за да докаже, че тя е невинна. Бил се сблъсква с езиковата бариера, културните различия и сложна правна система, които правят неговата мисия почти невъзможна и изключително напрегната.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации