Димитър Павлов чете „Всичко е прецакано“

 Димитър Павлов чете „Всичко е прецакано“

Популярният радиоводещ Димитър Павлов чете бестселърa на Марк Менсън „Всичко е прецакано“.
Няколко дни преди Деня на книгата излиза заглавието, което има потенциала да се превърне в една от най-слушаните аудиокниги (каквато е и съдбата на книжния й вариант) в приложението. „Всичко е прецакано: Книга за надеждата“ на Марк Менсън е абсолютна сензация на глобланата сцена. Авторът е още по-провокативен и безкомпромисен, в сравнение с „Тънкото изкуство да не ти пука“. Той анализира кризите на съвременното общество и дава интересни предложения за преодоляването им.
„Не се надявай на по-добро. Просто бъди по-добър.“ Кратко и ясно, без впускане в излишни надежди и очаквания. Менсън залага на съвети, които на пръв поглед са прости, но носят дълбочина и сила на промяна, стига да се вгледаме в себе си по-внимателно. Димитър Павлов с гласа си и характерната за него лекота предава съветите от Марк Менсън.
През април вече са налични: стихосбирката „Хълбоци и пеперуди“ от Рене Карабаш, прочетена от Ирена Иванова, новият епизод от подкаста на Мадлен Алгафари с името „Какво е да си пораснало дете“ и „5-секундното правило“ от Мел Робинс с гласа на Мариана Векилска.
Преди Великден ще се появи и „Жажда“ от Амели Нотомб. Това е творба, далеч от историческия жанр и религиозната трактовка, но все пак разказваща последните дни на Христос на земята и то от негова гледна точка, пречупена през перото на Амели Нотомб. Според едно от преданията последните думи на Исус на кръста са били именно „Жаден съм“. Романът е номиниран за престижната френска награда „Гонкур“ през 2019 година. Кадифеният глас на Лидия Михова озвучава книгата.

Велин Манов

Подобни публикации