Дисни+ тръгва в България на 14 юни

 Дисни+ тръгва в България на 14 юни

Кадър от сериала The Mandalorian

Над 900 филма, повече от 600 сериала и 180 ексклузивни оригинални продукции ще бъдат налични в Дисни+ при старта на стрийминг платформата в България от 14 юни. Абонатите на услугата вече ще имат достъп до вселените на Марвел, „Междузвездни войни“, анимационните хитове на Дисни и Пиксар и поредиците на Нешънъл Джиографик.
Още със старта феновете на супергерои ще могат да гледат над 55 филма на Марвел, включително и номинирания за „Оскар“ „Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена“ и „Вечните“, „Отмъстителите: Краят“ и „Капитан Марвел“. Ще се предлагат и повече от 60 сериала на Марвел, сред които Moon Knight, Loki и WandaVision. Абонатите ще имат възможност да се насладят и на над 300 заглавия от Дисни и Пиксар. Сред тях са целият франчайз „Играта на играчките“, „За душата“ и номинираният за „Оскар“ „Лятното приключение на Лука“ от Пиксар. Част от заглавията на Дисни, които ще бъдат налични, са спечелилите „Оскар“ „Енканто“ и „Круела“.
Документалните филми на Нешънъл Джиографик The Rescue и Free Solo ще бъдат достъпни на Дисни+, както и популярните поредици The World According To Jeff Goldblum и „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“.
Абонатите ще могат да гледат и развлекателно съдържание, включително хитовия оригинален комедиен сериал Only Murders in the Building, лимитирания сериал Pam and Tommy, както и The Kardashians, Queens и мистериозния трилър „Смърт край Нил“, режисиран от Кенет Брана, който е и в главната роля. Сред останалите заглавия са „Семейство Симпсън“, както и „Анатомията на Грей“, „911“ и Black-ish.
Потребителите ще имат и достъп до съкровищницата на Дисни с обичани класики като „Пепеляшка“, „Рапунцел и разбойникът“, „Принцесата и жабокът“ и „Малката русалка“. Те ще могат да бъдат стриймвани заедно с някои от скорошните блокбъстъри като „Рая и последният дракон“ и „Мулан“. Услугата ще предложи и стотици сериали, късометражни филми и специални издания на Disney Channel, включително „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“ и „Финиъс и Фърб“.
Цената на Дисни+ в България ще бъде 7.99 евро на месец или 79.90 евро за годишен абонамент. Потребителите ще получат достъп до висококачествено преживяване и свойства като едновременно гледане на до 4 устройства, 4k видео за определени заглавия и възможност за добавяне на до 7 различни профила. Родителите ще могат да създават детски профили, така че децата им да имат достъп до подходящо за възрастта им съдържание.

Велин Манов

Подобни публикации