Домът, в който си роден, е твоята съдба

 Домът, в който си роден, е твоята съдба

Една от най-нашумелите и коментирани поредици през последните години – „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, ще направи своя телевизионен дебют.
Сюжетът на поредицата ще завладее българските зрители с разтърсващ разказ за една трудна и обременена от миналото любов. Хитовата продукция е на основата на вдъхновения от истинска история, описана в бестселра „Момичето на прозореца“ на Гюлсерен Будайъджъоглу, която е и сценарист на сериала.
Определя ли домът нашата съдба? – отговорът ще търси Зейнеп. Съдбата на роденото в бедно семейство и малко възможности момиче ще се преобърне, когато семейството, за което майка ѝ работи, предлага да я осинови. Родителите на Зейнеп се съгласяват с надеждата, че ще дадат по-добър живот на дъщеря си. В новото си семейство тя учи, заобиколена е от красиви предмети и любов, но винаги има усещането, че не е на мястото си. Бедната и невинна Зейнеп се превръща в умна, образована и красива млада жена, сгодена за мъж от висшата класа на обществото. Тази приказка, обаче, ще свърши внезапно, когато родната ѝ майка се появява с желание да си върне контрола върху живота на дъщеря си.
Сериалът носи силни послания и засяга въпроса за мястото на жените във все още съществуващите патриархални общества. Внимание е обърнато и на проблема с психологическото и домашно насилие.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ ще бъде от 5 януари, всяка делнична вечер по Диема Фемили.

Велин Манов

Подобни публикации