Дует Expose с награда в Охрид

 Дует Expose с награда в Охрид

Специалната награда на името на Аце Ангелевски получи Expose на 28-ия международен фестивал „Охридски трубадури“. Българският дует грабна сърцето на публиката с емоционално изпълнение на хита си „Не се предавам“.
„Песента, която ни донесе наградата в кампанията „Певец на годината“ в България не само допадна на зрителите в Северна Македония, но и стана причина да получим покана за работа в чужбина“, разказва Цветелина Маринова. „С гордост и вълнение споделяме, че приехме предложението за съвместна работа от най-популярния македонски композитор Григор Копров, който е и основател на фестивала“, допълва Светослав Владимиров.
Григор Копров, който създава най-големите хитове на Тоше Проески, както и на други талантливи македонски изпълнители, остана впечатлен от българите и ги обяви за най-големите звезди на Балканите. С това явно се съгласиха и още от членовете на журито, между които международни продуценти и музикални мениджъри и Expose получи предложения за международни проекти. Цвети и Светльо споделиха, че освен професионалните оферти, са останали дълбоко трогнати и от топлото отношение на Владо Калембер- фронтмен на култовата банда „Сребърни крила“, който получи наградата за цялостно творчество на фестивала и не скри възхищението си от българите.

Велин Манов

Подобни публикации