Дървени лъжички към продуктите на Данонино

 Дървени лъжички към продуктите на Данонино

Това лято Данонино насърчава децата да растат с мисъл за природата, добавяйки за първи път дървени лъжички към своите продукти.
Те са част от лятната кампания на марката, по време на която продуктите могат да се замразят с помощта на лъжичките и да се превърнат във вкусно ледено изкушение. Промоцията включва продуктите Danonino 4×50 г и Danonino 6×50 г във всички вкусови разновидности, както и специална лимитирина мултипак серия летни плодови вкусове – диня, праскова и ананас, които за първи път се появяват на пазара у нас.
„Балансираното и пълноценно хранене на децата е ключов фактор за развитието им от най-ранна детска възраст. Затова ние не спираме да търсим нови начини да помагаме на родителите в трудното понякога начинание да откриват и съставят най-подходящите за своите деца хранителни режими. Не спираме да затвърждаваме и ангажимента си към околната среда и да правим всичко възможно да я съхраним. Новите дървени лъжички, които могат да бъдат открити в продуктите ни, са изражение именно на желанието ни заедно да постигнем едно по-устойчиво бъдеще и да възпитаме такива навици и у най-малките.“, сподели Станислава Вазова, бранд мениджър на Данонино за България и Румъния.

Велин Манов

Подобни публикации