„Един за друг“ се завръща с вълнуващи приключения

 „Един за друг“ се завръща с вълнуващи приключения

Риалити форматът „Един за друг“ се завръща с нов сезон, изпълнен с любов, приключения и много положителни емоции.
За трета поредна година романтичното телевизионно предаване ще тества любовта на двойки, решени да докажат, че заедно са непобедими. За успешното изпълнение на предизвикателствата отново ще следи водещия с неподражаемо чувство за хумор Емил Чолаков, който ще съпреживява емоциите с двойките и ще бъде неотлъчно до тях по време на всички изпитания.
„В „Един за друг“ наблягаме на истинските силни чувства, които нашите участници трябва да доказват ежедневно. Говорим за любов, която в същото време е подложена на изпитание. Мисля, че това съчетание е гаранция за успеха на най-позитивното шоу в ефира. Тази година със сигурност ще имаме много нови изпитания – все по-мащабни и по-интересни. Ще поставим двойките в ситуации, които не са подозирали, че съществуват, за да преоткриват себе си и партньора си в предаването“, коментира Емил Чолаков.
Новите предизвикателства ще поставят на изпитание както техните отношения, така и физическата и психическата им подготовка. На финала победителите могат да си тръгнат със сума от 50 000 до над 100 000 лева.
Интересът за участие е огромен и тази година. В новия сезон са кандидатствали два пъти повече хора от записалите се в предходните два сезона. Участващите са повече от интригуващи с любопитни житейски истории, част от които с богат семеен стаж, с голяма възрастова разлика помежду си, но и с голямо желание за екстремни преживявания. Това, което обединява всички, е силната любов, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са създадени един за друг.
„Един за друг“ ще започне днес, 17 февруари по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации