ЕуФурия с Милица Гладнишка и Михаил Йосифов

 ЕуФурия с Милица Гладнишка и Михаил Йосифов

Актрисата и певица Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет излизат на сцената за първия за годината съвместен концерт с името „ЕуФурия“.
ЕуФурия. Име с граматическа грешка? Или с печатна? Може би с психологическа? Чудато име, което обаче правилно вмъква фурията като асоциация, която отговаря на темперамента на участниците в този сценичен пожар!
В концерт-спектакъла стихиите се разгръщат и публиката ще чуе гласа не само на Милица, а и тези на Михаил Йосифов, Велислав Стоянов и Васил Спасов. Милица ще трябва да опази вокалното си владичество от нашествениците. Борбата е безмилостна, но пък музиката е жестока! Музика от целия свят. Музика, която те кара да мечтаеш за топла прегръдка в зимен ден или за лудо пътешествия с кабриолет посред лято. На всичко това зрителите ще станат свидетели в шеметно шоу.
В момента Милица работи и по ново музикално представление по нейна идея със заглавие „Джубокс или Кой поръчва музиката“. В представлението участват Милена Маркова-Маца, Поли Христова – Пополина Вокс, Иван Велчев и Константин Лунгов, а Милица, заедно с Мирослав Иванов и Иван Велчев правят музиката като аранжират едни от най-великите музикални творби в поп, рок, класика, фънк и джаз. Премиерата на пиесата предстои в края на месец май.
ЕуФурия“ ще бъде на 26 февруари в София лайв клуб.

Велин Манов

Подобни публикации