Живей активно във Варна

 Живей активно във Варна

Лятното издание на „Нестле за Живей активно!“ отново събира на плажа във Варна всички, които искат заедно да споделят удоволствието от движението и активния начин на живот.
Различни места в морската столица ще се изпълнят с танци, спортни игри и турнир по плажен волейбол, за да предложат на жителите и гостите на града целодневен празник на движението. Известни български спортисти, олимпийски медалисти, национали и популярни личности, дългогодишни приятели на инициативата ще се включат активно в празника на движението.
В допълнение на разнообразните активности на плажа, тази година участниците ще могат да участват и в танцови предизвикателства като забавна и здравословна алтернатива за по-активен начин на живот. Участниците ще имат възможността изживеят забавен и изпълнен с емоции ден, много танци, спорт и настроение, който ще завърши с традиционния турнир по плажен волейбол, открит с „Мач на звездите“.
„Голямата мисия на „Нестле за Живей Активно!“ е с постоянни усилия да помагаме на хората да открият своя начин да бъдат активни като им предлагаме разнообразни алтернативи на движение, затова ние самите като организатори винаги сме в движение и активно работим всяка година да надграждаме инициативата с нови и забавни предложения“, призовава Нели Ангелова, мениджър „Комуникации“ Нестле Югоизточен Пазар.
„Нестле за Живей активно!“ ще бъде на 30 юли.

Велин Манов

Подобни публикации