Забавление в „Смях по български“

 Забавление в „Смях по български“

Една от сензациите в стендъп комедията Георги Николов-Жорони започва национално турне.
Той тръгва из страната, за да ваксинира българите с органичен смях и да представи новото стендъп комедийно шоу „Смях по български“. Клубните сцени във Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен и Велико Търново ще осигурят качествено удоволствие на публиката.
„Ще бъде лично, трагикомично, иронично, на моменти лирично, със сигурност различно и 100%…епично. Това шоу има една единствена цел – да развълнува публиката“, казва артистът.
Типично в стила на жанра Георги Николов ще разкрие забавни и срамни лични моменти. Актьорът ще отведе зрителите в Щатите, където за малко не влиза в затвора, заради посещението си…в сайт за възрастни. Ще разкрие какво може да ти се случи, ако ядосаш сервитьорка на Октоберфест в Мюнхен и защо всъщност тези германски представителки са доста по-голяма атракция от самата баварска бира. В шоуто се разбира още: какво трябва да знае човек преди да отиде на романтична екскурзия във Венеция с половинката; какво се случва в една гондола и как реагира един българин, когато попадне в необичайно скъп ресторант. Зрителите ще научат как един „болгарский перец“ стигна до Сибир във време на пандемия, какви са правилата в тайгата и как се живее един месец като заврян зет. Ще има и чисто нашенски истории с дъх на море; трогателни разкази за това какво е да си баща на момиче, което не спира да ръси бисери и не на последно място: съвети за това как да оцелееш в брака, особено когато жена ти е „тиха и спокойна“ рускиня.
Георги Николов-Жорони подготвя и гастроли в Англия, Испания и Германия.

Велин Манов

Подобни публикации