Забавления с новия семеен сериал „Татковци“

 Забавления с новия семеен сериал „Татковци“

Сериалът „Татковци“ тръгва в телевизионния ефир.
Поредицата разказва за четирима съвременни бащи, които се оказват в различни житейски ситуации. Единият от героите – Слави (Христо Пъдев), има патриархално, класическо семейство, в което жената се грижи за дома и фамилията. Радо (Стоян Дойчев) е разведен, има втори брак и постоянно се опитва да угоди на жените в живота си. Алекс (Филип Буков), най-успелият финансово и професионално от четиримата, е изненадан от новината, че е родител и има дете, а четвъртият член на групата е вдовецът Тодор (Павел Иванов), който трябва да изгради отново живота си и този на своето дете.
Ролите на дамите, които успешно объркват живота на четиримата приятели, са поверени на Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Кейт Никълс, Силвия Драгиева и Кристина Верославова. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват и много гост-звезди.
По приятен и забавен начин в сериала са вплетени различни модели на модерни семейни взаимоотношения, което прави епизодите автентични и интересни, споделят от екипа.
Снимачната площадка е изградена на близо 2 декара. Декорът включва 11 различни сета, пресъздаващи домовете и работните места на героите и е пригоден за целогодишна работа.
„Татковци“ е от 20 септември всеки делничен ден по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации