Забранените фокуси на Ненчо

 Забранените фокуси на Ненчо

„Забранените фокуси на Ненчо” е магично шоу, с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, много хумор и малко тъга с участието на Ненчо Илчев и Лара Златарева.
Спектакълът е за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията. Непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще разсмиват зрителите, илюзиите ще ги смайват, а магиите ще ги изумяват, без да уплашат никого.
„Левитация”, „изчезване”, летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха. Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. На сцената тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но Ненчо Балабанов ще включи и публиката в тях.
„Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно“, казва Балабанов.
„Забранените фокуси на Ненчо” ще бъде на 15, 16 и 17 април в театър „Българска армия“.

Велин Манов

Подобни публикации