Заглавия за всеки вкус в А1 Видеотека през юни

 Заглавия за всеки вкус в А1 Видеотека през юни

А1 Видеотека продължава да предлага на зрителите хитови заглавия. През месец юни зрителите ще могат да се насладят на селекция за всеки вкус като научнофантастичния трилър „Зона 414“, мистерията „Последна нощ в Сохо“ и семейния „Дакота“.
Действието в „Зона 414“ се развива в близкото бъдеще в колония, изпълнена със свръх модерни хуманоидни роботи. Когато дъщерята на създателя ѝ изчезва някъде из Зона 414, той наема частния детектив Дейвид Кармайкъл, за да я върне у дома. От своя страна Дейвид си партнира с изключително технологично напредналия хуманоиден робот Джейн. Преминавайки през редица предизвикателства, те бързо започват да сглобяват мистерията, разкривайки престъпление, което ги кара да поставят под въпрос цялостния произход на колонията.
В „Последна нощ в Сохо“ Елоиз „Ели“ Търнър е младо момиче, обичащо музиката и модата на Лондон през 60-те години на миналия век и мечтаещо да стане моден дизайнер. Именно модата е и причината да напусне малкото градче, в което е израснала. Една нощ Ели сънува странен сън, който я връща назад във времето и я пренася в любимите ѝ години на суинга. В него тя за първи път вижда красивата уверена блондинка Санди. В съня ѝ Санди започва връзка с очарователния Джак. Сънищата ѝ обаче правят рязък обрат, когато тя разбира, че Санди не живее бленувания от Ели живот, а всъщност е жертва на тормоз, а дори и на убийство. Ели се впуска в спирала от въпроси и започва да търси техните отговори, докато светът ѝ става все по-объркан, а границите между сънища и реалност – все по-неясни.
„Дакота“ разказва за наскоро овдовялата самотна майка Кейт Сандърс, която живее във фамилната ферма в Джорджия с дъщеря си Алекс. Те се борят за оцеляването на стопанството, а предизвикателствата стават още по-големи, когато на прага им се появява кучето Дакота. Покойният баща на Алекс е морски пехотинец и е накарал свой приятел да му обещае, че, ако нещо се случи с него по време на войната, кучето му Дакота ще бъде върнато живо и здраво у дома. Така Дакота нахлува обратно в живота на главните герои и го преобръща с главата надолу. Преминавайки през много трудности, те се научават, че няма нищо по-важно от това да пазиш своето семейство и всичко, което то цени.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации