Зимни приключения със Скуби-Ду и компания

 Зимни приключения със Скуби-Ду и компания

Започна филмов телевизионен маратон от пълнометражни продукции със Скуби-Ду, Фред, Дафни, Шаги и Велма. Всеки филм ще държи зрителите в мистерии, анимирани чудовища и шеги повече от 60 минути .
В „Скуби-Ду! Проклятието на езерното чудовище“ децата ще намерят любимия екип на път към чичото на Дафни. Героите трябва да намерят начин да платят за щети, които Скуби и Шаги са причинили поради невнимание. Както обикновено, пътуването им се превръща в търсене на чудовища, когато откриват, че ги очаква неразгадана, дългогодишна мистерия.
В телевизионния ефир ще се появи и филмът „Скуби-Ду: Чудовището от Мексико“. Този път, героите ще отидат в Мексико, за да посетят техен приятел за Деня на мъртвите. Това е един много вълнуващ фестивал в Мексико и екипът е убеден, че им предстои страхотна ваканция. Въпреки това, се оказва, че Ел Чупакабра обитава мястото – само нашата банда от детективи може да разгадае мистерията.
В следващите дни ще се излъчват и „Скуби – Ду! Маската на Синия Сокол“, „Скуби-Ду: Чудовището от Лох Нес“ и „Скуби Ду и Кралят на Гоблините“.
Филмовият маратона със Скуби-Ду е всяка сутрин по Картун Нетуърк.

Велин Манов

Подобни публикации