Играта Dungeons & Dragons оживява в епична продукция

 Играта Dungeons & Dragons оживява в епична продукция

Легендарната настолна ролева игра Dungeons & Dragons оживява в епичната продукция „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“.
С огромен размах, много хумор и неспирен екшън, филмът пресъздава на голям екран изключително богатия, изпълнен с вълнуващи митове, магически същества и раси, приказен свят по начин, за който феновете мечтаят от години.
Приключението започва, когато изпеченият разбойник и бард Еджин (Крис Пайн) и неговият партньор – варварката Холга (Мишел Родригес) се заемат да си върнат съкровище, което с право са откраднали, но за нещастие са били заловени. Еджин скоро открива, че въпросната ценност е в ръцете на бившия му приятел Фордж (Хю Грант), който също така е отвлякъл дъщеря му Кира (Клоуи Коулман). Тя е затворена в града, който Фордж управлява с помощта на мистериозен съветник Софина (Дейзи Хед) и за да успее да я спаси, Еджин ще има нужда от стабилна помощ. Към него и Холга се присъединяват младият магьосник Саймън (Джъстис Смит), паладинът Зинк (Реге-Жан Пейдж) и друидът Дорик (София Лилис), но ще им стигнат ли силите? Защото докато се отправят на опасната си мисия, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което, на всичкото отгоре, самите те са отприщили.
Първият трейлър на „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ разкрива част от обичания от милиони, неповторим свят на Забравените кралства и ни потапя в оставащата вярна на духа на играта, вълнуваща атмосфера на филма, давайки заявка за едно от най-забавните, зрелищни и развлекателни киноприключения на 2023 година.
Режисьори са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн, които са и автори на сценария, заедно с Майкъл Джилио, по играта Dungeons & Dragons.
„Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ ще бъде в киносалоните от 3 март 2023 година.

Велин Манов

Подобни публикации