Известна е българската песен на „Евровизия“

 Известна е българската песен на „Евровизия“

Кадър от видеоклипа на Growing Up is Getting Old

Виктория Георгиева ще престави България в миузикалния конкурс „Евровизия“ с Growing Up is Getting Old.
Песента беше представена на специален концерт по БНТ. Събитието обедини лица от трите национални телевизии и шоубизнеса. Сред тях бяха Иван и Андрей, Маги Халваджиян, Васил Василев-Зуека, Герасим Георгиев-Геро, Крис Захариев, Графа, Михаела Филева, Люси Дяковска, Алекс Раева и Дара. Представителите на Испания, Литва, Нидерландия, Сърбия и Исландия също зарадваха нашето момиче със специално записани послания.
Песента е част от дебютния албум на Виктория a little dramatic. Тя е за връщането към корените и мястото, където всеки се чувства най-сигурен и щастлив. Във видеоклипа изпълнителката е отново у дома след огромно разочарование. Там тя се среща със своето „малко аз“, което ѝ припомня кои са важните неща в живота.
„Посланието на тази песен е много лично за мен, защото я писах в такъв момент, че някак си се чувствах малко загубена, имах нужда от семейството си, исках да ги видя, защото бях далече от тях и някак си през това време осъзнах колко ценно е семейството и колко трябва хората да се грижат за семействата си, да ги оценяват, да не пропускат един ден ей така да е загубен за тях“, сподели Виктория Георгиева.
Евровизия“ ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. БНТ1 ще излъчва шоуто директно от 22 часа.

Велин Манов

Подобни публикации