Интимна гимнастика за жени

 Интимна гимнастика за жени

„Интимна гимнастика за жени“ предлага комплекс от упражнения за интимна гимнастика, който помага на жените в различна възраст да развиват и укрепват интимната си мускулатура и да подобряват гинекологичното си здраве.
Авторката Екатерина Смирнова обръща внимание, че при проблеми от интимен характер са уязвими и млечните жлези. Обикновеният застой в тъканите на женските гърди, началните признаци на мастопатия може да доведат до печални последствия, а ако е имало и хормонални нарушения в организма, свързани, да речем, с преждевременно прекъсване на бременност, тогава са нужни специални грижи и внимание. На страниците на тази книга жените в менопауза, страдащи от урологични и генитални проблеми, ще намерят психологическа подкрепа и истинска помощ. Защото началото на климактериума далеч не е старост, това е време за самореализация, време да се заловите с това, което ви интересува.
Екатерина Смирнова е лекар, инструктор по интимна и дихателна гимнастика. Книгата ѝ е сборник с упражнения и инструкции, които помагат за заздравяване на интимните мускули, за естествено увеличаване на гърдите, за по-голяма увереност в себе си, за стимулиране на изработването на феромони, привличащи мъжете, за удовлетворителен секс, за профилактика на венерически и онкологични заболявания.
Преводач на „Интимна гимнастика за жени“ е Надежда Делева. Издава „Колибри“.

Велин Манов

Подобни публикации