Интригуващи филми по биТиВи Синема през юли

 Интригуващи филми по биТиВи Синема през юли

Филмовият канал биТиВи Синема ще зарадва зрителите с премиерни заглавия, касови хитове и тематични дни през юли.
Още тази вечер, 4 юли ще се състои телевизионната премиера за България на комедията с Робърт де Ниро „Войната с дядо“. В центъра на историята е 10-годишният Питър, чийто дядо Ед (Робърт де Ниро) се премества да живее у тях. Радостта на детето свършва, когато дядото се нанася в неговата стая, а него го изпращат на зловещия мрачен таван. Въпреки че обича дядо си, Питър си иска стаята – и не му остава нищо друго, освен да му обяви война.
Следващият понеделник, 11 юли е време за хорър премиера с едно от най-популярните заглавия в жанра за последните няколко години – „Стая на желанията“. След като се нанася в отдалечена къща, младата влюбена двойка Кейт и Мат открива странна тайна стая, в която всичко, което си пожелаят, се превръща в реалност – като милиони долари, оригинал на Ван Гог, луксозни облекла. Кейт моли стаята да ги дари и с детето, което така и не са могли да имат досега. Но първоначалното им щастие ще има непредвидени последствия.
Сред премиерните заглавия е и криминалната драма с Кийра Найтли „Държавни тайни“. Филмът, който ще бъде излъчен на 18 юли е базиран на действителни събития и разказва историята на Катрин Гън – преводач от британската разузнавателна служба в периода на войната в Ирак. В последния понеделник от месеца, на 25 юли следва премиерата на касовия хит с Орландо Блум, Скот Истууд и Кейлъб Ландри Джоунс „Аванпостът“, също създаден по действителен случай, по време на войната в Афганистан.
По традиция биТиВи Синема ще зарадва зрителите и с тематични дни с любими поредици. Утре и в сряда вечер ще бъдат показани двете части на предисторията на „Хари Потър“ – „Фантастични животни“. От 21 юли феновете на „Бързи и яростни“ ще могат да си припомнят първите осем филма преди премиерата на деветия „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, която предстои съвсем скоро.
В Синема Х също предстоят изненади. След като се насладят на първата част от съвременната адаптация на „То“ тази събота, 9 юли, следващата седмица на 16 юли почитателите на хоръра ще могат да гледат премиерно за България и най-новия филм от поредицата за клоуна Пениуайз „То: Част втора“.

Велин Манов

Подобни публикации