Кенет Брана нищи смърт край Нил

 Кенет Брана нищи смърт край Нил

Едно от най-емблематичните и обичани произведения на легендарната майсторка на криминални мистерии Агата Кристи – „Смърт край Нил“ оживява на голям екран в нова впечатляваща екранизация.
Филмът е провокативна история за хаоса, бурята от емоции и смъртoносните последици, които една обсебваща любов може да причини. Екзотичната египетска ваканция с параход на белгийския частен детектив Еркюл Поаро неочаквано се превръща в разплитане на жестоко убийство, прекъснало идиличния меден месец на млада влюбена двойка. Тази зловеща история за необуздана ревност и обсебваща любов, развиваща се на фона на величествената пустина и мистичните пирамиди в Гиза, ще ни срещне с впечатляваща група от изискани образи и ще ни поднесе драматичен развой на събитията и шокиращи обрати, които ще ни държат в напрежение до самия край.
Начело на амбициозната продукция застава сър Кенет Брана, който вече има опит с пищните киноадаптации по Агата Кристи със световния хит „Убийство в Ориент експрес“. Освен като режисьор, Брана се завръща и в главната роля на прочутия детектив Еркюл Поаро. Звездното участие в продукцията събира на едно място още Гал Гадот, Арми Хамър, Роуз Лесли, Анет Бенинг, Ръсел Бранд и Том Бейтман.
„Смърт край Нил“ обединява драма и трилър-мистерия в разтърсващ сюжет и ще предложи на зрителите незабравимо и вълнуващо изживяване, изпълнено с изтънченост, блясък, романтика и… смърт.

Велин Манов

Подобни публикации