Койна Русева и Деян Донков с ключови роли в „Пътят на честта“

 Койна Русева и Деян Донков с ключови роли в „Пътят на честта“

Двама от най-популярните и обичани български актьори се превръщат в ключови фигури във втория сезон на хитовия сериал „Пътят на честта“.
Койна Русева и Деян Донков въвеждат нови герои в сюжета на поредицата, които ще преобърнат хода на събитията. Койна Русева влиза в ролята на бизнесдамата Красимира Зарева. По професия тя е банкер и притежава безпогрешен бизнес нюх. Предприемчива и мистериозна, Красимира винаги знае как да постига целите си, дори това да включва манипулацията на хора. Деян Донков ще се превъплъти в крупния адвокат Владимир Ленков, който притежава своя собствена кантора. Безскрупулният Владимир се грижи за своите заможни клиенти с всички възможни средства и без притеснения за последствията, които могат да предизвикат действията му.
Звездният каст на втория сезон на „Пътят на честта“ включва още актьорите: Силвия Петкова, Ивайло Захариев, София Маринкова, Орлин Павлов, Галя Сарафова, Доротея Толева, Галя Александрова, Илиана Коджабашева, Мариана Миланова, Петър Дочев, Гергана Данданова и други.
Продължението на вълнуващата история в „Пътят на честта“ е дело на едни от най-талантливите и опитни професионалисти в кино индустрията. Трима от най-добре подготвените български режисьори Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров-Роги стоят зад втория сезон на сериала. Творческият тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева създава сценария на завладяващата история.
Вторият сезон на „Пътят на честта“ е тази есен по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации