Кока-Кола отново на турне

 Кока-Кола отново на турне

Любимото на хиляди български тийнейджъри турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща с 300.
След двегодишна пауза едни от най-успешните български изпълнители ще завладеят най-голямата музикална сцена на открито, за да зарадват феновете на модерната българска музика с нови проекти и множество музикални изненади. На голямата сцена ще излязат едни от най-успешните и обичани популярни български изпълнители – Криско, DARA, Били Хлапето и D3MO, Дара Екимова, Торино & Пашата, Михаела Маринова, RDMK, Виктория, Дени, DJ Mascota & mcP, чийто хитове ще бъдат придружени от завладяващите танци на балет НОВА. В турнето ще се включат и специални гост-звезди от чужбина – рапърите от Република Северна Македония 2Bona, които са добре познати на българските фенове с дуетната си песен с Криско Gorilla и хита си от последните месеци Hiena.
Много игри, забавления и вълнуващи изненади ще очакват всички подранили фенове още преди началото на всеки един от концертите, част от турнето. Специално за любителите на завладяващите вкусове, които искат да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, Coca Cola Original Taste пристига в новa компактна рециклируема опаковка от 300 мл, за да освежава музикалните почитатели по време на концертите.
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour започва с пилотен концерт в Пловдив в парк „Лаута“ на 16 юни. Следващата спирка на турнето е в Морската гара в град Бургас на 7 юли. По традиция грандиозният финал ще завладее София на 10 септември на площад „Княз Александър Батенберг“.

Велин Манов

Подобни публикации