Коледа завинаги

 Коледа завинаги

Карън Шейлър пренася празничния дух сред страниците на трогателния роман „Коледа завинаги“. Той е стопляща история за любов с вкус на канелени кифлички, в която една жена ще преоткрие магията и надеждата на най-снежния и топъл сезон.
Коледа съвсем не е най-любимото време от годината за писателката на летни романи Райли Рейнолдс. След трагичната загуба на баща си тя започва да прекарва зимните празници на слънчевите плажове на Хаваите. Но когато получава обаждане от издателя си, че последната ѝ книга е пълен провал, Райли решава, че е време да предизвика себе си и да направи нещо, което никога досега не е — да напише коледен роман и да бъде част от лагер в хижа на Коледното езеро. Планът ѝ за спокойна почивка с време да се съсредоточи върху кариерата си се обърква напълно, когато в телевизионно интервю, съвсем без да иска, тя отправя любовно послание към трима от бившите си приятели едновременно. А когато те се появяват в лагера, решени да си я върнат обратно, ситуацията напълно се изплъзва от нейния контрол.
С увлекателния си стил Карън Шейлър успява да зарази с коледен дух дори и любителите на лятото, а като бонус към изданието читателите могат да открият няколко празнични рецепти и екологични съвети за по-целесъобразен празник с мисъл за природата.
Карън Шейлър е популярна сценаристка и писателка, известна с някои от най-обичаните коледни филми на Нетфликс. Създателка и водеща на телевизионната програма „Терапия с пътуване“. Историите ѝ са вдъхновяващи и изпълнени със сърдечност и надежда.
Преводач на „Коледа завинаги“ е Надя Баева. Издава „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации