Котаракът в чизми 2

 Котаракът в чизми 2

Любимият на малки и големи безстрашен котарак Пух се завръща за нова шеметна авантюра в „Котаракът в чизми 2“. Макар и носител на всички познати елементи, които направиха героя и приключенията му толкова обичани и успешни, филмът ще предложи на зрителите нещо ново и различно.
В „Котаракът в чизми 2“ дръзкият разбойник Пух открива, че страстта му към опасността и пълната липса на инстинкт за самосъхранение са взели своя дан – той е успял да профука почти всичките си девет живота, изгубвайки им бройката някъде по време на безчетните си странствания. В опит да си ги върне обратно, Пух се отправя на епично пътешествие в Тъмната гора, за да открие митичната Звезда на желанията. Но само с един останал живот, Пух ще трябва да внимава къде стъпва, да се смири и да потърси помощ от бившия си партньор и противник – пленителната Кити Лапичката. Противно на тяхната трезва преценка, към мисията на Пух и Кити се присъединява дрипавия, бъбрив и представящ се за котка, несломимо жизнерадостен помияр Перо. Заедно, тримата герои трябва винаги да са една крачка пред недоброжелателните Златокоска и престъпното семейство на Трите мечки, „Големия“ Джак Хорнър и ужасяващия ловец на глави Големия лош вълк.
Режисьор на „Котаракът в чизми 2“ е Джоел Крофърд.
Новият трейлър на филма разкрива още любопитни подробности за предстоящите патила на Пух – изоставен ли е най-накрая от късмета, на който винаги се е уповавал и отново ли ще сътвори повече бъркотии, отколкото геройства? – потапя ни в изключително забавната атмосфера и в още по-голям степен представя размаха на уникалната визия на филма.
„Котаракът в чизми 2“ ще бъде в киносалоните на 23 декември.

Велин Манов

Подобни публикации