„Ловци на духове: Наследство“ и още филми в А1 Видеотека

 „Ловци на духове: Наследство“ и още филми в А1 Видеотека

През април А1 Видеотека предлага последното попълнение в поредицата „Ловци на духове: Наследство“, филмa за малки и големи „Клифърд, голямото червено куче“ и екшън хоръра „Заразно зло: Началото“.
Поредицата „Ловци на духове“ е попкултурен феномен още от първоначалната си поява през 80-те години на миналия век. Смятан за един от първите блокбъстъри, той предоставя на феновете неповторимо изживяване със смесицата си от елементи на хорър и комедия. „Ловци на духове: Наследство“ е най-новият филм от поредицата. Филмът разказва за тийнейджърите Тревър и Фийби. Те се преместват заедно с майка си в малък отдалечен град и разбират, че дядо им някога е бил световноизвестен ловец на духове. Следвайки стъпките му в семейния бизнес, те се изправят срещу неудържима свръхестествена заплаха. Действието във филма препраща зрителя към оригиналните ловци на духове от първите ленти на поредицата.
„Клифърд, голямото червено куче“ е за малката Емили, която се опитва да се впише сред своите съученици, но среща трудности. Един ден тя намира едно още малко, ярко червено кученце и моли своя чичо, с когото живее, да ѝ позволи да се грижи за него. Скоро обаче се оказва, че кучето на име Клифърд вече не е никак малко, а магически пораснало и вече трудно се побира в стаята. Емили, чичо ѝ Кейси, и Клифърд тръгват заедно на приключение, което включва много смях, малко хаос и едно голямо червено куче.
Най-новият филм от още една култова поредица, с която преди 20 години изгря звездата на Мила Йовович също е наличен. Сега „Заразно зло: Началото“ се връща към произхода на добре познатата вече история. Йоханес Робъртс, който е режисьор на филма и фен на поредицата, пресъздава култовата игра на голям екран за едно изцяло ново поколение фенове. Филмът „Заразно зло: Началото“ ще ни срещне с някога разцъфтяващия град и главен щаб на фармацевтичната компания „Ъмбрела“ – Ракуун Сити, който след напускането на компанията, е паднал до статуса на западащо населено място. Градът е като пустош с тлеещо зло точно под повърхността. Когато това зло се отприщва, група оцелели ще трябва да разберат истината за „Ъмбрела“ и да оцелеят през дългата нощ.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации