Лошите момчета влизат в киносалоните

 Лошите момчета влизат в киносалоните

Екшън комедията „Лошите момчета“ среща зрителите с изпечена в престъпния занаят група животни, които ще се опитат да направят най-дръзката си измама досега и да се превърнат в образцови граждани.
На света никога не е имало петима приятели, толкова печално известни, колкото Лошите момчета – ослепителния джебчия г-н Вълк, опитния разбивач на сейфове г-н Змия, хладнокръвния майстор на дегизировките г-н Акула, лесно палещият се „повече мускули, по-малко акъл“ г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула. След години на безчет обири и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана и за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка (която няма намерение да спазва) – Лошите момчета ще станат добри. Но дали?
Намигване към един най-популярните и обичани филмови жанрове, със закачки към редица популярни класики, сред които „Глутница кучета“ и „Бандата на Оушън“, „Лошите момчета“ предлага забавна и поучителна история и ще допадне както на най-малките, така и на почитателите на филмите за обири.
Режисьор на филма е Пиер Перифел, а сценаристи са Итън Коен и Хилъри Уинстън, по поредицата романи на Арън Блейбли.
„Лошите момчета“ ще бъде от 1 април в киносалоните.

Велин Манов

Подобни публикации