Любовта преобръща съдби в „Не пускай ръката ми“

 Любовта преобръща съдби в „Не пускай ръката ми“

История, изпълнена със сложни житейски преживявания, трудни избори и изпепеляваща любов, ще предложи премиерният за България сериал „Не пускай ръката ми“.
Новият романтичен сериал разказва за образованата и красива Азра и разглезеният син на богато и уважавано семейство Дженк. Тя има силен характер и ценности, а той живее в сянката на своето минало. Животът на Азра е идеален до деня, в който баща й е намерен мъртъв и мащехата й я гони на улицата. Дженк е момче, което се държи безотговорно, отказвайки да поеме семейния бизнес. Първата среща между Азра и Дженк по време на полет не протича особено добре, но съдбата решава да ги събере отново, за да ги изпита по пътя до истинската любов.
Режисурата на „Не пускай ръката ми“ е дело на Садулах Джелен, познат на българските зрители от работата му по хитови поредици като „Слънчеви момичета“ и „Двете лица на Истанбул“. За образа на Азра създателите, сред които Хакан Инан („Пепел от рози“) и Берфу Ергенекон („Сезони на любовта“), се спират на Алина Боз. Актрисата, в която тече и българска кръв, участва в редица популярни романтични поредици.
„Не пускай ръката ми“ е от 18 октомври всяка делнична вечер по Диема Фемили.

Велин Манов

Подобни публикации