Максим Бехар е най-добрият пиар в Европа

 Максим Бехар е най-добрият пиар в Европа

Максим Бехар бе обявен за най-добрия пиар професионалист в Европа от американското списание PRWeek. Той е главен изпълнителен директор на водещата пиар компания M3 Communications Group, Inc., както и президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.
Наградата бе обявена на специална церемония на живо в Лондон на престижния международен конкурс PRWeek Global Awards 2022, организиран от едно от най-авторитетните издания за публични комуникации в света PRWeek. Максим Бехар получава наградата за втори път. Първото отличие му бе връчено по време на специална онлайн церемония през 2020 година.
Освен пиар специалист с дългогодишен опит и бивш президент на най-влиятелната пиар организация в света ICCO, Максим Бехар е настоящ директор по международното развитие на организацията. Той бе избран и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е автор на една от най-добрите книги за пиар в момента – „Световната PR революция“. Издадена първоначално в САЩ, книгата постигна забележителен успех и в продължение на две седмици бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO.
„Да бъда пиар професионалист е награда само по себе си, а да бъда най-добрият в Европа е огромна чест и признателност. Изключително съм щастлив и благодарен отново да получа толкова престижно отличие и съжалявам, че не успях лично да получа наградата поради реализирането на важен пиар проект в България. Нивото на успех, което тази награда изисква, е поредното доказателство за усиления труд, който полагам аз и моя екип в компанията да развиваме индустрията у нас и да постигаме отлични резултати с всеки от многобройните ни проекти“, коментира Максим Бехар.
Победителите в PRWeek Global Awards 2022 се избират от жури, съставено от доказани експерти в бранша от цял свят.

Велин Манов

Подобни публикации