„Малки сладки лъжкини: оригинален грях“ с премиера в HBO Max

 „Малки сладки лъжкини: оригинален грях“ с премиера в HBO Max

Снимка: HBO Max

Сериалът „Малки сладки лъжкини: първороден грях“, дебютира днес, 28 юли с първите си три от общо десет епизода. Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата на 18 август.
Тандемът зад новия оригинален Max сериал са изпълнителният продуцент и сценарист Роберто Агире-Сакаса и коизпълнителеният продуцент и сценарист Линдзи Калун Бринг. Тийнейджърската мелодрама запознава зрителя с ново поколение лъжкини, които са преследвани от „А“ – маскиран убиец, който ги преследва със съобщения и заплахи да разкрие греховете на техните майки, както и за техните собствени.
Преди двадесет години поредица от трагични събития разтърсват работническото градче Роузууд. В днешно време, нова група тийнейджърки – следващо поколение малки лъжкини се оказват преследвани от неизвестен нападател и са принудени да платят за тайния грях, извършен от родителите им преди две десетилетия… както и за собствените си прегрешения.
Озоваваме се на километри от Роузууд, но в рамките на съществуващата вселена от сериала „Малки сладки лъжкини“ от 2010 година – този път в друг град и с ново поколение малки лъжкини.
Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико играят ролята на новото ни поколение Лъжци. В сериала участват още Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно.
Оригиналната поредица „Сладки малки лъжкини“ също е достъпна за гледане в HBO Max, където феновете ѝ могат да си припомнят историята, преди да запознат да гледат новия сериал.

Велин Манов

Подобни публикации