Мистър Бийн ще забавлява и децата

 Мистър Бийн ще забавлява и децата

Анимационните приключения на обичания Мистър Бийн показват на най-малките зрители това, което по-възрастните фенове на игралната верния с Роуън Аткинсън познават от години – трогателни истории на забавни приключения, радостни шеги и интересни персонажи.
В анимационната поредица, освен самия Мистър Бийн и неговия приятел Теди, детската публика ще забавляват и хазяйката г-жа Уикет, приятелката на Бийн, Ирма Гоб и други.
Хари, училищният приятел на Мистър Бийн, също ще се появи в предстоящите епизоди от маратона. За съжаление, той има един недостатък – толкова много обича да яде лакомства, че не може да спре. Бийн няма да го има само за малко и когато се върне, съдържанието на хладилника му ще бъде изчезнало. Хари ще прибере всичките му хранителни продукти, но ще вземе и Теди. Дали Бийн ще успее да се справи с него? В друг епизод главният герой ще прекарва време с любимата си Ирма. Те ще седнат да гледат телевизия, но телевизорът ще се развали и Бийн ще търси начин да си купи нов. Както винаги, Теди ще му помогне.
Маратонът с Мистър Бийн започва на 14 април и ще се излъчва всеки ден по телевизия Бумеранг.

Велин Манов

Подобни публикации