Михаела Филева открива турнето си във Велико Търново

 Михаела Филева открива турнето си във Велико Търново

Снимка: Joy Station

Михаела Филева ще представи впечатляваща музикална програма на сцената на Летния театър във Велико Търново на 13 юни. Жителите и гостите на родния град на певицата ще имат привилегията първи да чуят „Опасно близки“, „Латино сеньорита“, „Инкогнито“, „И аз съм тук“, „По-добра от мен“, „Бойкот“ и много други в лайв версии, изпълнени от Михаела и музикатните Краси Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.
Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които представят концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и автор има десетки хитове, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, чувството е неповторимо.
Изпълнителката непрекъснато добавя нови, запомнящи се песни в репертоара си, които са причината тя да е сериозен изпълнител по вкуса на публика в широк възрастов диапазон. С „Бойкот“ ще накара зрителите да танцуват, с „Нова страница“ ще ги разчувства, с „Латино сеньорита“ ще усетят вкуса на лятото, с „А дано, ама надали“ ще ги усмихне, с „Родена с късмет“ ще ги накара да повярват, че всички имаме право на щастие.

Велин Манов

Подобни публикации