Младежка медия в България подкрепя ученици и студенти

 Младежка медия в България подкрепя ученици и студенти

Teen Station e най-голямата младежка медия в България, която вече четири години представя теми, близки и важни за ауторията ни от ученици, а вече и студенти в цялата страна. Тя е независима медия, ръководена от авторите на материалите и от техните ментори.
В нея се публикува съдържание без цензура по теми, които вълнуват тийнейджърите и младите хора – социален живот, изкуство, образование, каузи. В информационната си уеб платформа те въвличат талантливи писатели, говорители и изпълнители от цяла България.
Като част от своето развитие и благодарение на партньорството си с фондация „Лъчезар Цоцорков“, през 2022 година Teen Station започва целенасочено да подкрепя локалната артистична сцена в България и проектите на млади артисти, които в момента прохождат или имат нужда от по-широка медийна сцена: поп и ъндърграунд изпълнители, хип-хоп артисти, фотографи, художници, писатели, училищни банди, к-поп банди, косплеъри, представители на различни субкултури, млади режисьори, майстори на късото кино, създатели на младежки фестивали, доброволци, млади учени.
През 2022 година предстоят нови епизоди на концертите Purple Sessions, с които Teen Station дава възможност на младите артисти да направят първите си професионални студийни записи. Нов сезон на подкаст поредицата за литература „Литкаст“. Специални видео срещи с музикантите, които платформата открива за своята публика, както и с известни музиканти, вдъхновение за всички нас. Развитие на подкастите за професионално и кариерно ориентиране като „Професионалистите“, „УНИверсално“ и „От А до Я“.

Велин Манов

Подобни публикации