Над 7 600 нови дарители в подкрепа на децата в България

 Над 7 600 нови дарители в подкрепа на децата в България

Повече от 7 600 са новите благодетели на УНИЦЕФ, а над 5 800 от тях станаха месечни дарители. Зрителите на НОВА се присъединиха към каузите на УНИЦЕФ в подкрепа на децата в България по време на благотворителния спектакъл „Големите малки“, излъчен на 29 януари.
В специалния телевизионен формат, с водещи Мария Игнатова и Алекс Раева, осем талантливи деца обучиха популярни личности на нови артистични умения, които звездите изпълниха на живо. Зрителите оценяваха тяхното представяне чрез есемеси, като по този начин застанаха до УНИЦЕФ и НОВА в подкрепа на българските деца. Всички събрани средства ще бъдат предназначени за каузите и програмите на УНИЦЕФ в България.
На първо място в „Големите малки“ се класира актьорът Александър Сано и неговият 7-годишен учител по пеене Георги Цветанов от детска вокална група „Бон-Бон“. Те станаха любимци на зрителите с изпълнение на обичаната песен на Васил Найденов „Сбогом, моя любов“.
11-годишната Ева Ралянкова от школата на The Center превърна шампионките по художествена гимнастика от Олимпиадата в Токио в истински хип-хоп отбор, а Тервел Пулев напусна боксовия ринг, за да се научи да свири на тъпан. Заедно със своя ментор – 11-годишният Кристиян Стоичков и момчетата от ансамбъл „Чинари“, Тервел показа завидни умения на фона на завладяваща хореография.
Музикалният изпълнител Фики Стораро изненада зрителите с необичайна роля от пиесата на Шекспир „Сън в лятна нощ“. Негов учител в света на актьорското майсторство беше 11-годишната Биляна Танчева от театралната школа на Албена Михова.
Водещата на сутрешния блок на НОВА „Здравей, България“ Мира Иванова трогна публиката със завладяващо и нежно изпълнение на песента на група „Тангра“ – „Любовта, без която не можем“. Тя излезе на сцената на „Големите малки“ като истинска певица след уроци при 8-годишната Виктория Петрова от детска вокална група „Бон-Бон“.
Влогърът Андреа Банда Банда „полетя“ с ролкови кънки след усилени тренировки със 7-годишната Натали Балканска от цирк „Балкански“, а музикантът Стефан Вълдобрев потопи зрителите в света на илюзиите след сериозно обучение при 14-годишния Виктор Петков, с преподавател Дани Белев.
Ники Илиев стана от режисьорския стол, за да се изправи пред един от най-големите си страхове – да танцува пред публика. Той успя да преодолее притеснението си и да се превърне за кратко в отличен танцьор на танго, благодарение на 11-годишната Адриана Ваклинова от школата на Dance Station.

Велин Манов

Подобни публикации