Натали Трифонова е водеща на предаване за геймъри

 Натали Трифонова е водеща на предаване за геймъри

Натали Трифонова ще се озове в необятния святна гейминг индустрията. Зрителите ще я видят днес в ново амплоа – лице на предаването „Геймър“.
Както подсказва името на предаването, в него ще се обсъждат новини от гейминг индустрията. Рецензии на различни игри и демонстрации ще правят експерти в бранша. Освен забавленията Натали и гостите ѝ ще разискват и сериозни теми.
В първия епизод на предаването „Геймър“ водещата ще посрещне в студиото Слави Панайотов, по-известен като Слави от The Clashers. Двамата ще коментират защо Световната здравна организация наскоро е включила пристрастяването към компютърните игри в списъка на заболяванията. Слави дава примери от първа ръка как човек може да е геймър без да е пристрастен. Споделя съвети как зрителите могат да постигнат това и на какви признаци трябва да обръщат внимание. В освен сериозните теми, Натали и Слави ще премерят сили във VR дуел в играта за виртуална реалност Beat Saber.
Видео игрите вече не са забавление само за децата. Геймингът отдавна е сериозна индустрия, в която се потапят все повече и повече хора. Защото игрите са не просто бягство от ежедневието, но и добро средство за разтоварване от стреса, както и истинско забавление във виртуален свят, в който играчът може да бъде когото си поиска.
„Геймър“ започва днес, 5 февруари и ще се излъчва всяка събота по биТиВи Екшън.

Велин Манов

Подобни публикации